Var är bilden tagen?

Vykort från Örgryte – Men var i Örgryte är vi?

Gamla vykort är en viktig källa till kunskap om hemorten. I min vid det här laget ganska stora samling av Örgrytevykort har jag några som jag inte säkert kan lokalisera. Alla är på fram- eller baksidan angivna som ”Parti från Örgryte” eller liknande. Ett av korten har dessutom en skriven markering att det är ”Villa Lindenhof” som avbildas.

Om någon kan hjälpa mig att ange vad korten föreställer och var fotografierna är tagna vore jag mycket tacksam. Det går bra att höra av sig i så fall till jan.westin@medic.gu.se eller pr telefon 031-131452 eller 0705-372860.

 

Var är bilden tagen?
Vykort 1: Var är bilden tagen?
Var är bilden tagen?
Vykort 2: Var är bilden tagen?
Var är bilden tagen?
Vykort 3: Var är bilden tagen?
Var är bilden tagen?
Vykort 4: Var är bilden tagen?